Gama noastra de sosuri belgiene August & Henri va propune o ampla alegere pentru a acompania cartofii prăjiți TASTE OF BELGIUM . Gândiți-vă de la dulce la picant…. maioneza tradițională, ketchup dulce , barbecue, cocktail (maio, ketchup si aroma de whisky fara alcool), kebab (usturoi), cheddar (branza), tartare (note de ceapa, patrunjel si usturoi) , andalouse (dulce acrisor), american (note de tomate si mirodenii), brazil (note de curry si ananas), mamouth (lejer picant), samurai (picant),pili-pili (foarte picant.
„Sosul tartar” este în general atribuit tătarilor (fără „r”). În secolul al XIX-lea, mulți bucătari francezi erau angajați de nobilii ruși care trăiau în stepele eurasiatice – tătarii – și cărora le plăcea peștele rece.
Sosul american este un sos din bucătăria franceză. Numit uneori greșit „armorican”, numele său vine de fapt de la un bucătar din Sète, autorul rețetei, care lucrase în Statele Unite.
Ingredientele folosite in compozitia sa sunt: crabi sau alte crustacee, ulei, unt, o garnitura aromata morcovi, ceapa, salote, rosii, usturoi, buchet garni, cervil, tarhon, coniac, vin alb, supa de pește, făină, sare și piper cayenne.
Sosul american este un sos din bucătăria franceză. Numit uneori greșit „armorican”, numele său vine de fapt de la un bucătar din Sète, autorul rețetei, care lucrase în Statele Unite.
Ingredientele folosite in compozitia sa sunt: crabi sau alte crustacee, ulei, unt, o garnitura aromata morcovi, ceapa, salote, rosii, usturoi, buchet garni, cervil, tarhon, coniac, vin alb, supa de pește, făină, sare și piper cayenne.
Samurai este un sos rece făcut din pastă de roșii și ardei roșu. Prin urmare, acest sos are un gust picant foarte pronunțat.
Sosul Andalouz sau un sos rece belgian făcut cu maioneză, roșii, diverse condimente, usturoi, eșalotă, ardei și ardei dulci. Este descris de Escoffier în 1903.
Este unul dintre acompaniamentele preferate pentru cartofi prăjiți în Belgia.
Sosul Andalouz sau un sos rece belgian făcut cu maioneză, roșii, diverse condimente, usturoi, eșalotă, ardei și ardei dulci. Este descris de Escoffier în 1903.
Este unul dintre acompaniamentele preferate pentru cartofi prăjiți în Belgia.
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 luni | Acest cookie este folosit pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analitice”. |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 luni | Cookie-ul este setat pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcționale”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 luni | Acest cookie folosit pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesare”. |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 luni | Cookie-ul este folosit pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 luni | Acest cookie este setat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”. |
viewed_cookie_policy | 11 luni | Cookie-ul este folosit pentru a stoca dacă utilizatorul și-a dat sau nu consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |