Sosuri

Sosuri

Gama noastra de sosuri belgiene  August & Henri va propune o ampla alegere pentru a acompania  cartofii prăjiți TASTE OF BELGIUM . Gândiți-vă de la dulce la picant….  maioneza tradițională, ketchup dulce , barbecue,  cocktail (maio, ketchup si aroma de whisky fara alcool), kebab (usturoi), cheddar (branza), tartare (note de ceapa, patrunjel si usturoi) , andalouse (dulce acrisor), american (note de tomate si mirodenii), brazil (note de curry si ananas), mamouth (lejer picant), samurai (picant),pili-pili (foarte picant.

LOGO-AUGUSTHENRI

Sos Tartar

 

„Sosul tartar” este în general atribuit tătarilor (fără „r”). În secolul al XIX-lea, mulți bucătari francezi erau angajați de nobilii ruși care trăiau în stepele eurasiatice – tătarii – și cărora le plăcea peștele rece.

Sos American

 

 

 

 

 

 

Sosul american este un sos din bucătăria franceză. Numit uneori greșit „armorican”, numele său vine de fapt de la un bucătar din Sète, autorul rețetei, care lucrase în Statele Unite.
Ingredientele folosite in compozitia sa sunt: ​​crabi sau alte crustacee, ulei, unt, o garnitura aromata morcovi, ceapa, salote, rosii, usturoi, buchet garni, cervil, tarhon, coniac, vin alb, supa de pește, făină, sare și piper cayenne.

Sos American

 

Sosul american este un sos din bucătăria franceză. Numit uneori greșit „armorican”, numele său vine de fapt de la un bucătar din Sète, autorul rețetei, care lucrase în Statele Unite.
Ingredientele folosite in compozitia sa sunt: ​​crabi sau alte crustacee, ulei, unt, o garnitura aromata morcovi, ceapa, salote, rosii, usturoi, buchet garni, cervil, tarhon, coniac, vin alb, supa de pește, făină, sare și piper cayenne.

Sos Samurai

 

Samurai este un sos rece făcut din pastă de roșii și ardei roșu. Prin urmare, acest sos are un gust picant foarte pronunțat.

Sos Andaluz

 

 

Sosul Andalouz sau un sos rece belgian făcut cu maioneză, roșii, diverse condimente, usturoi, eșalotă, ardei și ardei dulci. Este descris de Escoffier în 1903.
Este unul dintre acompaniamentele preferate pentru cartofi prăjiți în Belgia.

Sos Andaluz

 

 

Sosul Andalouz sau un sos rece belgian făcut cu maioneză, roșii, diverse condimente, usturoi, eșalotă, ardei și ardei dulci. Este descris de Escoffier în 1903.
Este unul dintre acompaniamentele preferate pentru cartofi prăjiți în Belgia.

Top Img back to top